Nap Háza & Hold Udvara

Egy letisztult világ

Reméljük, hamarosan köszönthetjük Önt és kedves családját, barátait a Mezőföldön, az Adonyi kistérségben, a Duna partján fekvő festői Kulcs községben, ott is a kulcsi székhelyű Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány megvalósult Nap Háza – Hold Udvara Rekreációs Agroturisztikai Központban.

A Ház a Mezőföld térségében hiánypótló, részben akadálymentesített, négy évszakos szálláshely és népi mesterségeket bemutató 288 m2 alapterületű agroturisztikai központ Kulcson, a buszvégállomás mellett, a Rákóczi F.u.151. szám alatt, 2401 m2 összközműves belterületi létesítmény, zárt parkolóval. Az épületben wifi üzemel. A kertben szabadtéri sütő- és főzőhely, szilárd burkolatú szín-tér, Carpe diem udvar és színpad.

A Ház földszintjén:
Népi mesterségek műhelyei
Előadóterem max.30 fő részére /projektor,TV,dvd,,stb…/
Kávázó/ teázó

A galérián:
Tea/melegítőkonyha vendégeknek max: 10- 15fő igény szerint .
Szobák : 2db 2ágyas, 2db 3 ágyas , pót ágyazhatók, akadálymentes,fürdőszobás, wifi, Tv

Kulcs község a Duna jobb oldalán, Rácalmás és Adony között található, Dunaújvárostól 15 km-re északra. Közúton a 6. számú főúton és az M6 autópálya 62. kilométerénél lévő Rácalmás lehajtójától, vasúton a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vonalon, vízen a dunai hajóállomás felől közelíthető meg.
A különleges mikroklímával rendelkező, kiváló levegőjű településen kb. 2800 állandó lakos él. A Duna-parti üdülőterület nyáron benépesül, ekkor a lakosság létszáma megduplázódik.