Minden Kedves Vendégünknek Boldog Új Esztendőt kívánunk!

A 2019-es év programlistája a szokásos négy fő tárgykörben csoportosul. Mint mindig – a négy évszakhoz kapcsolódik. Az örök körforgás – Tavasz – Nyár – Ősz – Tél

1./ A tavaszköszöntő – a tavaszi zsongás, a madarak, bogarak, a növények ébredése.
2./ A nyár – a földet melengető tüzes napsugár, a vetés beérik, a fák kínálják érett gyümölcseiket, – s az éj varázslatos.
3./ Az ősz – begyűjti a nyár kincseit, öröm és mulatság, sárguló levelek a szélben.
4./ A tél – fehérre festi a fákat és a földet, a tűz melegénél ismét összejönnek a barátok.

Ez évre tervezett rendezvényeinkhez, további színvonalas munkánk megsegítése érdekében köszönettel fogadjuk támogatásaikat – adójuk 1 %-nak felajánlását. Önöknek is sikerekben gazdag, eredményes új évet kívánunk!

2019. évben az Alapítvány honlapján bemutatásra került az Alapítvány rendezvényeinek képsora. 2013-ban pályázati forrásból épült meg a Ház, a Nap Háza Rekreációs Agroturisztikai Központ. Hagyománnyá nemesedett rendezvényeink nyitottak és mindenki által elérhetők. Ünnepi hangulat van a Házban, amikor rendezvények vannak. – minden a vidámságra, a jókedvre a baráti hangulatra és a szeretetre épül.

Mint ahogyan a plakátjainkon jelezzük, – a változtatás jogát fenntartjuk. Ebben az évben élünk ezzel a lehetőséggel. Azon önkéntes segítők, akik a mindenkori rendezvényeinken feladatot vállaltak, azok részére az Alapítvány szeretne élményeket nyújtani – “tanulmányi” kirándulást szervez részükre, megköszönve ezzel munkájukat. Bízunk a kirándulások sikerében.

“A tegnapi nap elmúlt, a holnapi nap még nem született meg. A mai napból kell a legjobbat kihozni!”-
vallják ezt a Carpe diem életszemléletű emberek.

Dóka Marianna
+36303000992