2018. november 30-án Közös a tüzünk, közös az asztalunk…
Az éves programlistánk utolsó rendezvényéhez érkeztünk, amely a közös együttlétről, vidám beszélgetésről, egymás elfogadásáról szól.
VÁRUNK TÉGED IS SZERETETTEL!

Eljött az év utolsó előtti hónapja, november.
Az előző, szeptemberi rendezvényünk után most egy ősz-búcsúztató, tél-köszöntő hangulatot fogtunk meg.
Azt szerettük volna, hogy az Alapítványunk tagjainak együttműködése ez alkalommal is, – kicsit talán elfáradva az éves program tejesítése után – vidám, szeretetet nyújtó, baráti legyen, egymással szemben és a “kívülről érkező vendégek”-kel szemben is

Az első téli hideg levegő talán néhányunkat óvatosságra intett. Nem tudott mindenki eljönni, aki ígérte, de a jelen lévők azt kapták, amit mindig. Vidámságot, apró örömöt, a közösség nyújtotta élményt és lelkünkben lerakódó szép emléket.

Rendezvényünk ünnepi hangulatát emelte a Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola, Szakképző Iskola és Gimnázium diákjainak munkája, akik az intézmény Arany Iránytű programjában vesznek részt. Vargáné Boór Viola – a Carpe Diem Alapítvány titkára – vezetésével, az ünnepvárás alkalmából mézessüteményeket készítettek.
Az est fényét növelte a Dunaújvárosi Vegyeskar fellépése. Ezúton is köszönjük!
A rendezvény keretében – az éves eseményeken aktívan közreműködő önkéntesek munkájáért – ez alkalommal is külön köszönetet mondtunk.

A DUOL – dunaújvárosi hírportál – Mézeskalács-készítés – közös tűz, közös asztal Kulcson, a Nap Háza – Hold Udvara Rekreációs Központban – címmel közvetítette az Alapítvány rendezvényét, – ez alkalommal az év végi záró programját.
Köszönjük!