2018. szeptember 2. ALKOTÓ KEDVŰEK ELŐNYBEN!

A Carpe diem Alapítvány legújabb eseménye egy pályázati kiírásban megjelenített feladat. Madárijesztő készítése a kiírt tételes kritériumoknak megfelelően. Pályázni lehet egyénileg vagy csoportosan.

Mindenkit szeretettel várunk. Az eredmény, a győztes pályázók megnevezése 2018. szeptember 29-én, a “Közelebb hozzuk a világot” évi soros rendezvényünkön kerül kihírdetésre.

A pályázókat – a jelzett rendezvény vendégeivel és résztvevőivel együtt – szeretettel, tárt kapuval várjuk.

Az idei év július 25-én múlt öt éve, hogy avattuk a HÁZAT. Az avatást megelőző hónapokban, amikor készítettem a reklámanyagot, tudatosan építettem a HÁZ és az alapítvány jövőjét. Mit ér egy épület, egy ingatlan, ami közösségi célokért “született”, ha nincs hozzákapcsolódó esemény, megvalósításra váró cél. Most így visszatekintve: csak egy tervezett cél nem valósult meg, a Vándorlegények utcája.
Sokat dolgoztunk azért, hogy magunk mellett tudhassuk a dunaújvárosi hírportált. Köszönöm, hogy rendszeresen tájékoztatja a Dunaújvárosi Hírlap és az internet olvasóit a Carpe diem Alapítvány Nap Háza & Hold Udvara Rekreációs Agroturisztikai Központ területén zajló eseményekről, történésekről.
Köszönöm a bizalmukat és a segítségüket abban, hogy eljusson az információ. Ez által ismertté, elismertté tették a HÁZAT, az Alapítvány munkáját.

Dóka Marianna, az Alapítvány elnöke

Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
A múlttal nem szabad törődnöd,
S mindig úgy tégy, ha veszteség ér,
Mint hogyha újjászülten élnél.
Mit akar? – kérd meg minden naptól.
És minden nap felel majd akkor:

Tetteidnek tudjál örülni,
Más tetteit tudd megbecsülni;
Főként ne gyűlölj egy embert se,
S a többit hagyd az Úristenre!

Johann Wolfgang von Goethe

Az Alapítvány fent nevezett eseményéről – a meghirdetett pályázatról – a dunaújvárosi hír-portál ez alkalommal is közzétette a tudnivalókat az alkotó kedvű vállalkozók részére. Ezúton is köszönjük.