A kulcsi falunap rendezvényének kísérőprogramjában Alapítványunk is jelen van.

Segítsetek megdönteni az előző évek bevételét, mutassuk meg közösen, hogy nincs párja a jó, házi süteményeknek. Üdvözlettel kívánok mindenkinek tavaszi szellővel simogató Húsvéti ünnepeket. Tojást a fiúknak, illatos vizet a lányoknak, hölgyeknek. Egy próba-sütést a locsolók, vendégek kedvére, mert
„Nincs jobb, mint egy jó falat, cukros, vagy vajas, boldogító pillanat, ha telik a has!”

Kóstolják meg a kulcsi asszonyok, lányok, urak híresen finom házi süteményeit! Kulcs asszonyai, lányai finom süteményeikkel az idén is bebizonyítják, hogy milyen ügyesek és azt is tudatják a jelenlévőkkel, hogy együttérzők, segítőkészek, mert jót tenni egy tálca süteménnyel is lehet.

A rendezvény bevétele lehetőséget ad az “Adj esélyt a feljutásra” önerő gyűjtésére és ennek köszönhetően a továbbiakban is minél több sikeres programra fordíthatjuk a sütemények árát.

Tökéletes idő, színvonalas szervezés és fantasztikus sütemények! Küllemre, ízre egyaránt dicséretesek voltak. 24 sütő és 32 tálca sütemény. Többen visszatértek az asztalhoz, hogy újból kóstolhassanak.
Köszönjük a sütőknek, a vásárlóknak, az adományt adóknak, hogy támogatták kezdeményezésünket. Köszönöm az Önkénteseknek a segítségét. Kívánok mindenkinek szép és tartalmas májust, jó egészséget és szeretetet a szívébe!

Elmondhatjuk, hogy az idei Családi Falunapon ismét sikeres volt a Jótékonysági süteményvásár. Nagyon sokan járultak hozzá a Carpe diem Alapítvány ”Adj esélyt a feljutásra” programjának megvalósításához valamint a Nap Háza Központ rendezvényeinek lebonyolításához. Többen megértették milyen fontos számunkra, az emelet elérése, ami az egészséges embereknek meg sem kottyan.

Akik odatették magukat, pontosabban süteményüket (a teljesség igénye nélkül):

Báló Andrea, Csikai Zsuzsanna, Deák Ibolya, Dóka Marianna, Dr. Elségné Judit, Dr. Kollár Edit, Fekete Ágota, Fekete Katalin, Fenyvesi Erika, Garbacz Márta, Győrki Ferencné, Horváth Katalin, Kissné Ica, Kővágó Györgyi, Lampert Veronika, Lengyel Zoltánné Ica, Pálfyné Molnár Ibolya, Petres Veronika, Szabóné Márfy Zsuzsi, Tóthné Vass Anita, Vargáné Boór Viola, Verczné Ildikó, Vinczepál Istvánné, Vinczepálné Török Katalin.
Jövőre újra megpróbáljuk. Aki gondolja, már kísérletezhet új receptekkel.