„Kedves Élni Vágyók, Élni Akarók!”

Rekreációs hétvége barátokkal

Ahogy a megszólításban is benne volt: „Kedves Élni Vágyók, Élni Akarók!”, nem csak az SM betegeknek szervezett 2 napos programot a Carpe diem Alapítvány. A Csapat nagyon jó összetételű lett, de mindannyian a „másik oldalról” voltunk. Különböző nyavalyáktól már nem teljes, de örömteli pillanatokból erőt merítő nők és férfiak vettek részt a programokon.

Fontos tudni, hogy ki az egészséges?
Mindenki, aki egészségesnek érzi, tartja magát. Az egészségesség érzéséről ezen a rendezvényen nem tudott senki beszámolni.
Pénteken kezdődő beszélgetés, ismerkedés után a”Nagy kreátorok” alkotóprogramja nagyon eredményes és sikeres lett.
Soós Zsuzsanna festőművész, textilszobrászatot tanított az időnként suta kezeknek. Legalábbis mi ezt hittük magunkról. A tanítónktól mindenki kapott dicséretet a munkája láttán, minden mű egy egyéniséget takart. Úgy gondolom mindannyian megéltük az alkotás örömét. Volt olyan is, aki csak egy napra akart jönni, de visszajött másnap, hogy befejezhesse a textilképét és az üvegét, amiben már a Húsvéti italát fogja kínálni vendégeinek. Boldogan csillogtak a szemek.
Késő délután Illéssyné Dorn Henriette beszélt és mutatott néhány fogást a „Fájdalomcsillapításról lehet másként” című bemutatóján, amellyel saját magunk tudunk fájdalmat enyhíteni, „gyógyítani”. A hasznos előadás és bemutató után a kérdéseinkre is választ kaptunk.
Néhányan itt aludtak, a többiek pedig másnap délelőtt érkeztek, hogy folytassák az alkotómunkát. Végül közös kép is készült a remekművekkel és az újdonsült „művészekkel”.
Jó hangulatú ebéd és beszélgetés után mindannyian visszatértünk a mindennapokhoz.
Hamarosan lesz rá alkalom, hogy ismét együtt legyünk és folytassuk az alkotó munkát. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, tartsanak velünk, szerezzenek ők is örömteli pillanatokat maguknak.
Mert alkotni öröm!
Köszönjük ezt a tartalmas, gyógyító két napot!